Inkoop

WIJ BETALEN DIRECT CONTANT GELD VOOR JE NIEUWE OF GEBRUIKTE PRODUCTEN! 


Nadat je het eens bent geworden over de verkoopprijs en zodra het product door ons is getest loop je een paar minuten later met contant geld naar buiten. Je moet minimaal 18 jaar zijn om producten bij ons te mogen verkopen en een legitimatie is dan ook altijd verplicht.

We betalen direct contant geld voor: Smartphones, Tablets, Laptops, Goud, Gameconsoles en games, Audio en TV, Blu-ray, DJ Apparatuur, Horloges, Fotografie en film, Gereedschap, Muziekinstrumenten, Opslagmedia, Fietsen, Navigatie, Scooters, Sport/outdoor, Huishoudelijke producten en nog veel meer….

Of je nu een product over hebt en dus niet meer gebruikt of je hebt gewoon snel geld nodig; bij ons ontvang je direct contant geld.

Als je bij ons in een winkel of in onze webshop een product hebt gezien dat je wil kopen is het ook mogelijk om te betalen met een product van jezelf. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 7 kopen dan kan je deze wellicht kopen met een gouden ringetje en een iPhone 4. etcetera..

De meest gestelde vraag:

Wat krijg ik voor mijn product?

De waarde van een product wordt altijd in de inkoopwinkel bepaalt en is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals bijvoorbeeld:

Welke accessoires zitten erbij?
Zit er nog een originele bon bij?
Hoe courant is het product?
Hoe waardevast is het product?
In welke staat verkeert het product?
(We weten inmiddels dat bijna iedereen die ons belt of mailt met deze vraag van zijn of haar eigen product vindt dat deze er nog perfect uitziet en we weten inmiddels ook dat dat niet altijd zo is)

 Opkoop stock, winkelvoorraad of grote loten handelsgoederen 

U kunt bij ons ook terecht voor het verkopen van overblijvende stock, niet verkochte winkelvoorraad of loten handelsgoederen. Hiervoor komen we met plezier ter plaatse de goederen bekijken.Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!