Wie zijn we?

Onze winkel werd in 2013 opgericht door Bruno Lambrecht. 
Om gemakkelijker gezien te worden en meer klanten te bereiken kreeg onze winkel in 2016 een fris logo en nieuwe naam, waar Bruno nog steeds klaar staat om klanten te helpen. 
Onze winkel ligt in het hart van Kortrijk, net naast het shoppingcenter ‘K’. Parkeermogelijkheden zijn er meer dan voldoende in de 2 dichtbij liggende ondergrondse parkings, of op straat. Indien u een groter toestel wenst te verkopen of aan te kopen, is het eveneens mogelijk om tussen 10u en 12u tot aan de winkel te rijden. Let wel, vanaf 12u is het verboden om in de winkelstraten van Kortrijk met de wagen te rijden. 

Een tweedehands product aankopen brengt altijd twijfel met zich mee en daar zijn wij ons ook van bewust. We selecteren dan ook de beste tweedehandsproducten en geven op alle producten die u bij ons aankoopt altijd 1 maand garantie. Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen hebt in de aankoop van uw toestel en met een goed gevoel naar huis gaat. 

Wanneer klanten iets willen verkopen, vragen ze vaak via social media om een richtprijs. Zoals hierboven aangegeven zorgen wij ervoor dat wij u altijd de beste producten kunnen aanbieden. Daarom vragen wij om langs te komen zodat wij het product goed kunnen bekijken. Op die manier kunnen we ook open onderhandelen over een correcte prijs. Een laatste voordeel van het ter plaatse komen is natuurlijk het meteen ontvangen van cash. 

We bestaan nu meer dan vijf jaar en hebben al heel wat klanten en handelaars gelukkig gemaakt met hun aan- of verkoop, terugkoop of drop off. We kunnen hiermee aantonen dat we met de juiste skills en ervaring  klanten correct ontvangen en helpen. 

Onze winkel is gespecialiseerd in elektronica, wij kiezen ervoor om onze expertise niet uit te breiden naar tweedehands meubelen, … 

Wat doen we ?

Inkoop

Direct Cash voor uw producten! : Steeds Direct Cash voor uw producten! Vanaf een leeftijd van 18 jaar kan iedereen –zowel particulier als handelaar- bij ons terecht om spullen te verkopen en onmiddellijk uitbetaald worden. 
Het belangrijk dat we de toestellen goed kunnen bekijken om u een correcte prijs te kunnen bieden. We controleren de toestellen op goede werking, staat, leeftijd en we vergelijken de huidige marktwaarde om zo tot een goede prijs te kunnen komen. Indien u een handelaar bent, en het over grote aantallen of artikelen gaat, spreken we graag na afspraak met u ter plaatse af. 

Terugkoop

Voor mensen in tijdelijke geldnood bieden we ook de terugkoopoptie aan. Verkoop uw product met de optie dit na een maand terug te kopen. Zo overbrugt u het tijdelijk tekort aan geld maar blijft u eigenaar van uw spullen.

Verkoop

Bij IN & OUT hebben we een groot en gevarieerd assortiment Smartphones, Tablets, Laptops, Fotografie, Gameconsoles, Games, Audio, TV, Sieraden, Horloges, Huishoudelijk, muziekinstrumenten en nog veel meer…. Ons aanbod is dan ook - via aankoop van onze klanten - dagelijks wisselend!  Wij verkopen zowel nieuwe, refurbished en tweedehandsartikelen altijd met garantie. Deze garantie wordt bepaald door het eventuele originele aankoopbewijs. Is er geen garantie meer? Wij geven op alles wat u koopt altijd 1 maand garantie. 

Drop off

Hoeft het allemaal niet zo snel te gaan maar wil je toch van je spullen af? Wij verkopen uw spullen in uw plaats en houden slechts een klein percentage van de verkoopprijs. Zo bespaart u zichzelf het gedoe te moeten onderhandelen met kopers en hoef je niemand in de privacy van uw eigen huis te ontvangen.

Opkopen Stocks en winkelvoorraad

Zelfs handelaars kunnen bij ons terecht. Zit u met een winkelvoorraad, overjaarse modellen of grote loten die u zelf niet verkocht krijg. In and Out koopt ook dit over. Hiervoor komen we met plezier ter plaatse om de goederen te bekijken.

 Waarom kiezen voor ons

Direct contant geld  
Eerlijke prijzen
Tweedehands kopen met garantie
Dagelijks wisselend assortiment

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!